20.11.2011

Part 11 - Transgender Day of Rememberance

Okkei nyt on mennyt tovi siitä kun viimeksi kirjoittelin, tässä on ollut kyllä nyt parempaa paria viikkoa verrattuna tuohon viime kirjoitukseen :D

Tosiaan tänään on(oli) Transihmisten muistopäivä jota muistimme Kiasman aukiolla omana joukkionamme kynttilöin ja lukien kaikkien 221 kuolleen transihmisen nimet jotka oli tiedossa tältä vuodelta ympäri mailmaa.

Feat El Generico paita
Tässä tosiaan ollut vakava Skyrim 11.11.11 lähtien :D Se rajoittanut vähän tähän blogiin kirjoittamista, nyt sitten ollut myös kaikkea muutakin ettie vaan ole olevinaan kerennyt!
Tuon takia meni edeltävä viikko vähän ohi...
Mutta nyt tosiaan sitten kirjoittelen kahden viikon edestä kaikkea todennäköisesti vähän random järjestyksessä...

Tosiaan olin kuvattavana tuossa 14.11 uuden tuttavuuteni Idan (nimi muutettu) kanssa! Tai siis hän otti kuvia miusta ja meikkasi ja tuommosta! Laitan parempaa kuvaa sitten kun saan nuo kuvat käsiini ^^ Tässä tämmöinen "maistiainen" !


ai hitsi joo piti ostaa sitä pinkkiä hiusväriä lisää.. vähän unohtu.. Nooh onneksi on vielä puolpurkillista ainakin! Kun Tosiaan Japaniin lähden huomenna (maanantaina) Ja en halua että ihan haalistuu siellä ollessa tuo letti!
Et todennäköisesti kirjoittelen tuosta Japanin reissusta sitten ihan oman jutun.. Tai siis kirjoitan... :D


ÖööhTosiaan ollut positiivisemmat kaksiviikkoa tässä nyt tai sillai  "Normaalimmat" Kun normaalisti oon positiivinen :D Hmm.. Noh ei mitään radikaalia instant tissiä ole vielä iskeytynyt ;D (tissit kyl vielkin/taas kipeet!)

Tässä ajattelin omatoimisesti sitten myös korottaa tuota omaa Prygynova annostus settiä, kun se nyt on 4mg eli 2 tablettia. Tuossa tuli jubailtua parin Otuksen kanssa tänään ja kuultua vaikka mitä kaikkea! Et tosiaan täytyy tuossa laskea nuo omat pilleri varastot, että kuinka isoksi voi nostaa kun tarkoitus olisi 6-8mg nostaa nuo naishormonit! Kun tuo 4mg on enemmän sitten ylläpito määrä tai jotain. Mut sil on ihan hyvä alottaa. Sit täytynee enskerralla naikakrissa muistaa pyytää vaihtaa tuota merkkiä noissa nappuloissa niihin jotka sulavat kielen alla.
Aivan ja sitten myös hmmh noh koittaa saada ne myöntämään mulle korkeampi annostus noita hormoneita :D Et kerron sit miten se onnistuu jos ite onnistun siinä ;D
(tietenkin voi mennä yksityiselle ja hankkia tuon reseptin helpommalla, kun naikkari on nyt vähän... naikkari)

Sit olin myös Jennan (nimi muutettu) tupareissa ja siellä näki kourallisen tuttuja ^^ oli just kivaa jubailua ja söin :D Tai siis noh söin muutaman lautasellisen siellä talon antimia kun noh Yyyyy.. kotona ei ole kauheesti ruokaa ;DDD
Tämän setin jälkeen lähdimme jatkoille Transgender bileisiin nosturiin.........
okei ne eivät olleet sen 9€ arvoiset... Mutta noh ainakin tuli tuettua kai jotenkin jotain :D Trans juttuja :DMietin myös vakavasti nyt alan vaihtoa! Voisin hankkia itselleni Meikkaaja maskeeraajan koulutuksen, vaikkakin tämä maksaa aivan törkeästi, mut täytyy jubailla tuolle työpaikkaopiskelusettipsygologi tädille ja selvittää miten tämän rahoitus onnistuu ja kaikki (opintolaina todennäköisesti jota olen sanonut että en koskaan tule ottamaan :DDD)
Et tää vois olla se just kova juttu jota ois kiva tehä ja osata! Työ aikoja myöten :D Mitä nyt tuli nyt jubailtua tuon yhdenkin kanssa ^^


Sit missasin tosiaan melkein kaikki nuo transhelsinki jutut joka kyl harmittaa sillai ;F Mut sit menin sinne transgender bileisiin ja sit tonne muistoiltaan tänään!  Et ees vähän tuli osallistuttua!

Ööh sit tosiaan ostin kans uudet polvisuojukset tänään vanhojen pöllittyjen tilalle.. !

Tässä voisin aloittaa pakkaamista Japaniavarten kun tosiaan huomenna se lähtö.. Niin pakkaaminen ois ihan kova juttu :D Hei ekaa kertaa uudella passilla liikenteessä!

Saatte mittoja ja kaikkee muuta shaibaa sitten joskus kun ei oo kiire pakata kamoja :D
(kiire ja kiire täällä vaan dataan koneella ja juon colaa.. ;F Okei noh se kyllä verotetaan yöunista.. :D)

8.11.2011

Part 10 - Ratkiriemukasta

Plaaah!
Että osaa olla yhtä ratkiriemukasta... ;F
Muutenkin kun vähän perseellään mielialat niin se että tohon autooni murtauduttiin niin se ei todellakaan auttanut asiaa... Tässä ollut nyt sit semmosta "ihan jees" meininkiä vähän aikaa kaveritkin on itseasiassa huomanneet että en oo ihan perus pirteä nyt ;F

Varkaiden haltuun lähti hikiset treenikamat (verkkarit ,tpaita, kengät, polvisuojukset, fleese ja Mikon kovalevy..) Ja sitten 45€ arvosta ostoksia kun kaupassa olin juuri käynyt, eli ainakin 4pakki colaa..... 3 isoa rullaa käsiteippiä... leuanvetotanko, ja sitten perus elintarvikkeita..
Takakonttiiin eivät siis olleet päässeet tai älynneet osata mennä (takakontin lukossa vähän vikaa) Eli moottorisahat oli onneks säilyneet siellä, sahat olivat arvokkaimmat jutut sitten kovalevynjälkeen. Nyt ne nököttävät tallessa tuossa miun huoneenlattialla sitten.

Tulin treeneistä jäärvenpäästä ja sitten käytiin kaupan kautta ja sitten Juhanalle syömään ja hengaamaan (nimi muutettu) meni joku mutuama tunti ja sit lähin kotio ja huomasin kun tulin autolle että mitä paskaa.... Ette oo tosissanne...................... Kinkkuroiskeläppä pizza ei ollut kelvannut eikä auton kasettisoitin..

EDIT
Sitten olin myös DTMän halloween bileissä ^^ oli ihan jees.. :F Uusia ja vanhoja tuttuja näin ja se oli just kivaa ^^ Olipa sitten myös ihme automatka DTMästä kallioon.. :DD  Mut jooh ihan jees oli en jaksanut pukeutua tai mitään.. Tennarit on muuten kovajuttu ! Ekakerta kun ei ollut jalat tuusana baarireissunjälkeen! ^^

Tänään en jaksa laittaa mitään perus settiä.. ei vaan kiinnosta.. plaah... Enkä jaksa tarkistaa oikein kirjoitustakaan..

Kiinnostus prosentti on muuten laskenut aika alas ;F kuitenkin tässä nyt jotain saanut väsäiltyä, omaa DVD kannen desingiä väsännyt tuossa ja alkaa näyttää ihan kivalta sitten myös vähän maskeja väsännyt!
Possu maskia himottaa päästä jo maalaamaan! mut pitää nyt kärsivällisesti venata ;F
Sitten ruttomaskit olisi vielä työnalla tuossa tehnyt pari hassua pienoismalliversiota noista ja selvitellyt vähän että milläkaavalla tuollaisen voi tehdä ^^
Nämä ovat minun juttujani joilla piristänpäivääni :)

Tässä häämöttää pahasti pitkä nolife putki.. himottaa nuo FMA brotherhoodit tuolla jasitten perjantaina Skyrim.... Siitä ei ole paluuta!
Myös ois Saintsrow 3 mutta siihen ei vaan oo rahaa...

Tässä on myös asunto kikkailua luvassa jossakin välissä kattoo nyt miten tässä käy ja meneekö budjetit kuin päin helvettiä... Asiasta myöhemmin tarkemmin...

Juu ja hormonit olleet nyt vaan tosi masentavia ^^ <3
Tissit ei oo nyt niin kipeät!

Voisin piirrustella ehkä tässä vähän.. tai sitten voisin katsoa FMAta.. tai mennä nukkumaan ja olla pirteä huomenna.. ;F saas nähäJa ei muuten paneta, ei niin yhtään  :D varmaan yli kuukauteen, kuitenkin on sitten sitäkin pahemmat läheisyyshalut! Läheisyys kipeyttä vaan ei pysty runkkaamaan pois niin tää on ihan perseestä :D

Hmm haluan melkein, huom melkein väittää että olisi hiukan masentunut fiilis :D HAH!
En kyl ois IKINÄ uskonut tätä minusta :D Minä viimeisenä ihmisenä koskaan ikinä Vähän masentunut :D Juu ei.. Ei vaan sovi miun kuvaan.. Jos sovitaan että oon vähän allapäin ^^ kun masentelu ei vaan sovi mulle :)

~Diu


Paino: ~72kg

1.11.2011

Part 9 - Mielialan vaihteluita ja Lazer taistelua

Agghh.... Tää on ihan perseestä :DD! Siis huhhuh nää mielialanvaihtelut...
Miun painitreenitkin kärsii jopa vähän näidentakia! Viimeksi oli pakko mennä kesken treenien vaan ulos hetkeksi kun alko ahistaa, sit melkein itkin ilman mitään random syytä siellä ulkona! Sama toistui sitten kaverille mennessä samanapäivänä, sillai *snaps* sormia napsauttamalla yhtäkkiä iski vaan masentunut olo ;F
Mutta siis mielialavaihtelee tässä nyt vuoristoradan tavoin jostakin riippumatta! Toivotaan edelleen että tää tästä tasaantuu kun kuitenkin hormonitasanapaino päin honkelia!
Aivan ja vieläkin heräilen öisin.. tämä sukkaa... Täytyy selvittää kunnolla miten tämän saisi kikkailtua kuntoon!

*off topic*
Sain jopa siivottua huoneeni Kiitoksia Juhanalle* henkisestä tuesta! (*Nimi muutettu)
Vielä vaatisi pientä hienosäätöä, mutta täällä pystyy nykyjään kävelemään jo!
Autokin saatiin fiksattua tuossa!
Ja sitten mennyt Full Metal Alchemistin parissa tässä muutamapäivä! (agh mikä hajoaminen kun tuo loppui! Yyyh siinä oli hetken tunteilupurkaukset ;F)
Sitten myös tuli tehtyä treenien jälkeen TRE:tä (Trauma releasing exercise) Ah kun oli taas törkeän väkivaltaiset tärinät! :D Opin uusia kikkoja ja onnistuin tärisemään myös kävellessä!! :DD tämä oli kyllä jo sopivan hazardia!
Oon ite tässä tosi hyvä ja ei helvetti tästä saa hupia aikaseks! Täytyy kans koittaa treenailla vähän enemmän kun haluun pystyy hallitsee vielä paremmin tätä ^^ Siis kohdistamaan eri osiin kropastani nämä tärinät! Täytyy laittaa oma video tästä kyllä joskus :DD  Tästä voi katsoa mitä hittoa TRE on (http://www.youtube.com/watch?v=bPFbXdSGSkc)
*off topic*


Laserissakin tuli käytyä nyt tiistaina (aivan pahoittelen tämän myöhästymistä!)
Tuli vähän hmmh.. nytkähdeltyä ylähuulen kohdallatälläkertaa!
Mutta juuh laser tehonnut toooosi hyvin et tuon viimekerran joka oli ööh ~4 kerta niin oli jo tuhonnut tooosi ison osan noista!
Sit muutenkin huomannut esimerkiksi kinttukarvojen vaalenemista hiukan ja sama käsissä! ^^

(hitto mitkä jäljet tosta laserista tuli tälläkertaa! Mitä hittoa! :DDD nyt ei kyl kauheesti viitti ulos lähtee :F)


Tosiaan nyt ollut eniten huomattavaa muutosta omissa mielialoissani ja ajatuksissani ihme ahistuksia sun muita ja edelleenkin kauhea läheisyyskipeys :D Ehkä se tästä!
On noihin tisseihin kyl jotain tullut! Ja on helvetin kipeet nännit vieläkin..

Paino: 71Kg
Rinnanympärys: ~91,5cm
Vyötärö: 84cm
Lantio: 95cm

Sit tosiaan joko miun kunto on heikentynyt tai sit oon syönyt vaan huonosti enenn treenejä :D oon ollut ihan kuollut parien treenien jälkeen tuossa!